Przejdź do głównej zawartości
Kontakt : 0 71 320 1899 e-mail : ksztalcenie.odleglosc@upwr.edu.pl
Polski ‎(pl)‎
English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
c21l
Strona główna
c21l
  • Strona główna
  • Więcej
  1. Kursy
  2. < Semestr letni (summer) 2024/25
  3. < WBiNoŻ

< WBiNoŻ

Strategia zero waste - 1.2.bt
< Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych - 2.4.zjiaz
Elementy automatyki w przemyśle spożywczym - 2.4.tzizcz
Ogólna technologia żywności - 2.4.tzizcz
Zarządzanie środowiskiem - 3.6.zjiaz
Zarys technologii surowców zwierzęcych - 2.4.zjiaz
Procesy w przetwarzaniu surowców zwierzęcych - 2.4.zijaz
Development and new packing technologies
Technologia mięsa - 3.6.tzizcz
Opakowania w przemyśle spożywczym - 3.6.zjiaz
Opakowania żywności - 2.4.tzizcz
Food packaging
Dodatki do żywności - 3.6.zjiaz
Dodatki do żywności - 2.4.tzizcz
Analiza jakościowa i towaroznawcza produktów pochodzenia zwierzęcego - 1.1.zjiaz.mgr
Dodatki do żywności - 1.2.diet.mgr
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktów biotechnologicznych - 2.4.bt
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - 3.6.zjiaz
Ocena towaroznawcza produktów roślinnych - 3.6.zjiaz
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności - 3.6.tzizcz

Celem Działu Technologii Edukacyjnej jest wdrażanie, stosowanie oraz promocja nowoczesnych metod i technik nauczania na odległość. Dyrektorem działu jest dr inż. Joanna Markowska.

Udzielamy wsparcia w następującym reżimie czasowym:

Do 24 godzin: sprawy bieżące – proste problemy typu np. dopisanie do kursu

Do 48 godzin: sprawy wymagające dłuższej wymiany korespondencji, np. zaawansowane instrukcje

Do 72 godzin: sprawy wymagające złożonych działań technicznych

Info

    Strona DTE dla pracownikówStrona DTE dla studentówe-Repozytoria UPWrRegulamin korzystania z cyfrowych zasobów SKnOPolityka prywatnościDeklaracja dostępności

Contact Us

Centrum Dydaktyczno-Naukowe, plac Grunwaldzki 24a, 50-363 Wrocław, sala 406

Telefon : 0 71 320 1899

E-mail : ksztalcenie.odleglosc@upwr.edu.pl

Follow Us

Copyright © 2025 - Developed by LMSACE.com. Powered by Moodle

Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną
Wspierane przez Moodle