Skip to main content
Side panel
Call us : 0 71 320 1899
E-mail :
ksztalcenie.odleglosc@upwr.edu.pl
You are not logged in. (
Log in
)
English (en)
English (en)
Polski (pl)
*WBiNoZ
Home
Courses
*Semestr letni 2021/22
*WBiNoZ
Course categories:
*Semestr letni 2021/22
*Semestr letni 2021/22 / *WBiHZ
*Semestr letni 2021/22 / *WBiNoZ
*Semestr letni 2021/22 / *WIKSiG
*Semestr letni 2021/22 / *WMWet
*Semestr letni 2021/22 / *WMWet / Studia specjalizacyjne
*Semestr letni 2021/22 / *WMWet / Studia specjalizacyjne / Chirurgia weterynaryjna
*Semestr letni 2021/22 / *WMWet / Studia specjalizacyjne / Choroby psów i kotów
*Semestr letni 2021/22 / *WMWet / Patofizjologia
*Semestr letni 2021/22 / *WPT
*Semestr letni 2021/22 / *Przedmioty humanistyczne
*Semestr letni 2021/22 / *Szkolenie: Bezpieczeństwo i Higiena Pracy - lato 21/22
*Semestr letni 2021/22 / *Training: Occupational Health and Safety - summer 21/22
*Semestr letni 2021/22 / *Szkoła Doktorska
*Semestr letni 2021/22 / *OZE
Semestr zimowy 2021/22
Semestr zimowy 2021/22 / .Studia podyplomowe
Semestr zimowy 2021/22 / .Szkoła doktorska
Semestr zimowy 2021/22 / Przedsiębiorczość akademicka
Semestr zimowy 2021/22 / WBiHZ
Semestr zimowy 2021/22 / WBiNoZ
Semestr zimowy 2021/22 / WIKSiG
Semestr zimowy 2021/22 / WMWet & EDUWET 2.0
Semestr zimowy 2021/22 / WPT
Kurs o e-learningu dla nauczycieli
Egzaminy językowe
.Wydział Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji
Szkoła Doktorska
Studia podyplomowe
Otwarty Uniwersytet Trzeciego Wieku
Miscellaneous
Szkolenia dla prowadzących zajęcia w e-learningu
Szkolenia dla studentów
Kurs treningowy dla studentów "e-learningowy samouczek"
Uniwersytet Przyrodniczy dostępny dla wszystkich
Test z języka polskiego dla kandydatów na studia
Egzamin próbny przy użyciu bezpiecznej przeglądarki
Search courses
Search courses
*Mechanizacja i podstawy automatyzacji - 3.6.tz
Zarys technologii surowców zwierzęcych - 2.4.zijaz
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem - 2.4.ziip
Ocena towaroznawcza produktów roślinnych - 3.6.zjiaz
Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych - 2.4.zjiaz
Analiza jakościowa i towaroznawcza produktów pochodzenia zwierzęcego - 1.1.zjiaz.mgr
Dodatki do żywności - 2.4.bt
Dodatki do żywności - 2.4.tzizcz
Dodatki do żywności - 3.6.zjiaz
Technologia informacyjna - 1.2.zjiaz
Bezpieczeństwo żywności i żywienia - 2.4.zczid
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - 3.6.zjiaz
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktów biotechnologicznych - 2.4.bt
Marketing w żywieniu zbiorowym - 3.6.żczid
Opakowania w przemyśle spożywczym - 3.6.zjiaz
Technologia mięsa - 3.6.tzizcz
Zarządzanie Środowiskiem 3.6.zjiaz
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności - 3.6.tzizcz
Home