Skip to main content
Side panel
Call us : 0 71 320 1899
E-mail :
ksztalcenie.odleglosc@upwr.edu.pl
You are not logged in. (
Log in
)
English (en)
English (en)
Polski (pl)
WBiNoZ
Home
Courses
Semestr zimowy 2021/22
WBiNoZ
Course categories:
*Semestr letni 2021/22
*Semestr letni 2021/22 / *WBiHZ
*Semestr letni 2021/22 / *WBiNoZ
*Semestr letni 2021/22 / *WIKSiG
*Semestr letni 2021/22 / *WMWet
*Semestr letni 2021/22 / *WMWet / Studia specjalizacyjne
*Semestr letni 2021/22 / *WMWet / Studia specjalizacyjne / Chirurgia weterynaryjna
*Semestr letni 2021/22 / *WMWet / Studia specjalizacyjne / Choroby psów i kotów
*Semestr letni 2021/22 / *WMWet / Patofizjologia
*Semestr letni 2021/22 / *WPT
*Semestr letni 2021/22 / *Przedmioty humanistyczne
*Semestr letni 2021/22 / *Szkolenie: Bezpieczeństwo i Higiena Pracy - lato 21/22
*Semestr letni 2021/22 / *Training: Occupational Health and Safety - summer 21/22
*Semestr letni 2021/22 / *Szkoła Doktorska
*Semestr letni 2021/22 / *OZE
Semestr zimowy 2021/22
Semestr zimowy 2021/22 / .Studia podyplomowe
Semestr zimowy 2021/22 / .Szkoła doktorska
Semestr zimowy 2021/22 / Przedsiębiorczość akademicka
Semestr zimowy 2021/22 / WBiHZ
Semestr zimowy 2021/22 / WBiNoZ
Semestr zimowy 2021/22 / WIKSiG
Semestr zimowy 2021/22 / WMWet & EDUWET 2.0
Semestr zimowy 2021/22 / WPT
Kurs o e-learningu dla nauczycieli
Egzaminy językowe
.Wydział Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji
Szkoła Doktorska
Studia podyplomowe
Otwarty Uniwersytet Trzeciego Wieku
Miscellaneous
Szkolenia dla prowadzących zajęcia w e-learningu
Szkolenia dla studentów
Kurs treningowy dla studentów "e-learningowy samouczek"
Uniwersytet Przyrodniczy dostępny dla wszystkich
Test z języka polskiego dla kandydatów na studia
Egzamin próbny przy użyciu bezpiecznej przeglądarki
Search courses
Search courses
Metodologia przeprowadzania audytu - 2.2.zjiaz.mgr.E
Bezpieczeństwo żywności - 2.2.zjiaz.mgr.E
Technologia mleczarstwa - 3.5.tzizc
Matematyka I - 1.1.tzizcz
Matematyka - 1.1.zczid
Matematyka - 1.1.tiog
Ekonomia - 1.1.bt
nq_Ekonomia - 1.1.zjiaz
Użytkowanie małych przeżuwaczy - 4.7.z.niest
Seminarium inżynierskie - 4.7.z.niest
Ekologia i ochrona środowiska - 4.7.tzizcz
Ekologia i ochrona środowiska - 2.3.zczid
Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych - 3.5.zijaz
Ekologia i ochrona środowiska - 2.3.bt
Podstawy produkcji rolniczej i przechowalnictwo żywności - 1.1.tiog
Technologia produktów zwierzęcych II - 2.2.tzizcz.mgr
Projektowanie nowych produktów żywnościowych - 2.2.zjiaz.mgr
Ekonomia - 1.1.tzizcz
Matematyka z elementami statystyki - 1.1.bt
Home