Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka
Przedmiot: ekonomia
Kod przedmiotu:
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Stanisław Minta
Prowadzący: dr inż. Stanisław Minta
- Teacher: Stanisław Minta
Kierunek: Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Przedmiot: Ekonomia
Kod przedmiotu:
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Stanisław Minta
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Stanisław Minta
- Teacher: Stanisław Minta
Odpowiedzialny za przedmiot:
Prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
Prowadzący zajęcia:
Prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
- Teacher: Andrzej Jarmoluk
Kierunek: zarządzanie jakością i analiza żywności
Przedmiot: projektowanie nowych produktów żywnościowych
Kod przedmiotu:
Odpowiedzialny za przedmiot: Prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
Prowadzący: Prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
- Teacher: Andrzej Jarmoluk
Odpowiedzialny za przedmiot: prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
Prowadzący ćwiczenia: prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
- Teacher: Andrzej Jarmoluk
- Teacher: Joanna Bajzert
- Teacher: Anna Chełmońska-Soyta
- Teacher: Daria Lorek
- Teacher: Julia Miller
- Teacher: AGNIESZKA ŻAK-BOCHENEK
Field: Food packaging
Subject: Food packaging
Teacher: Anna Zimoch-Korzycka, PhD
- Teacher: Anna Zimoch-Korzycka
Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: ekonomia
Kod przedmiotu: IBU-SI>EKONOMIA
Odpowiedzialny za przedmiot: dr hab. Magdalena Kalisiak-Mędelska, prof. uczelni
Prowadzący ćwiczenia: dr hab. Magdalena Kalisiak-Mędelska, prof. uczelni
- Teacher: MAGDALENA KALISIAK-MĘDELSKA