Rozmiar czcionki
  • A-
  • A
  • A+
Kolor witryny
  • R
  • A
  • A
  • A
Przejdź do głównej zawartości
dte
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
dte
Strona główna

WBINoZ

  1. Kursy
  2. Semestr zimowy (winter) 2025/26
  3. WBINoZ
Ekologia i ochrona środowiska - 1.1.bt
WBINoZ
Ekologia i ochrona środowiska - 1.1.bt
Agnieszka Nawirska-Olszańska

Agnieszka Nawirska-Olszańska

Nauczyciel

Ekonomia - 1.1.bt
WBINoZ
Ekonomia - 1.1.bt
Ergonomia i BHP Ochrona własności intelektualnej - 1.1.tzizcz
WBINoZ
Ergonomia i BHP Ochrona własności intelektualnej - 1.1.tzizcz
Adam Luberański

Adam Luberański

Nauczyciel

Ekologia i ochrona środowiska - 4.7.tzizcz
WBINoZ
Ekologia i ochrona środowiska - 4.7.tzizcz
Agnieszka Nawirska-Olszańska

Agnieszka Nawirska-Olszańska

Nauczyciel

Ekonomia - 2.3.d
WBINoZ
Ekonomia - 2.3.d
Stanisław Minta

Stanisław Minta

Nauczyciel

Projektowanie nowych produktów żywnościowych - 2.2.zjiaz.mgr
WBINoZ
Projektowanie nowych produktów żywnościowych - 2.2.zjiaz.mgr
Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych - 3.5.zijaz
WBINoZ
Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych - 3.5.zijaz
Dominika Kulig

Dominika Kulig

Nauczyciel

Surowcowo-procesowe uwarunkowania przetwórstwa mięsa i ryb - 2.2.tzizcz.mgr
WBINoZ
Surowcowo-procesowe uwarunkowania przetwórstwa mięsa i ryb - 2.2.tzizcz.mgr
Żywność ekologiczna - 2.2.tzizcz.mgr
WBINoZ
Żywność ekologiczna - 2.2.tzizcz.mgr
Aneta Wojdyło

Aneta Wojdyło

Nauczyciel

Skontaktuj się z nami

Obserwuj nas

Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną
Pobierz aplikację mobilną
Play Store App Store
Wspierane przez Moodle

Motyw został opracowany przez

Conecti.me