Rozmiar czcionki
A-
A
A+
Kolor witryny
R
A
A
A
Przejdź do głównej zawartości
Panel boczny
Strona główna
Więcej
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
Zaloguj się
dte
Strona główna
WBINoZ
Kursy
Semestr zimowy (winter) 2025/26
WBINoZ
Kategorie kursów
Semestr zimowy (winter) 2025/26
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WBiHZ
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WBINoZ
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WGPiAK
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WIKSiG
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WMWeT (VM)
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WPT
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Szkolenia i samouczki
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Technologia informacyjna
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Przedmioty humanistyczne
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Szkoła doktorska
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Erasmus
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Otwarte Zasoby Edukacyjne
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Studia podyplomowe
Uniwersytet Otwarty
Wyszukaj kursy
Wyszukaj kursy
Ekologia i ochrona środowiska - 1.1.bt
WBINoZ
Ekologia i ochrona środowiska - 1.1.bt
Agnieszka Nawirska-Olszańska
Nauczyciel
Ekonomia - 1.1.bt
WBINoZ
Ekonomia - 1.1.bt
Ergonomia i BHP Ochrona własności intelektualnej - 1.1.tzizcz
WBINoZ
Ergonomia i BHP Ochrona własności intelektualnej - 1.1.tzizcz
Adam Luberański
Nauczyciel
Ekologia i ochrona środowiska - 4.7.tzizcz
WBINoZ
Ekologia i ochrona środowiska - 4.7.tzizcz
Agnieszka Nawirska-Olszańska
Nauczyciel
Ekonomia - 2.3.d
WBINoZ
Ekonomia - 2.3.d
Stanisław Minta
Nauczyciel
Projektowanie nowych produktów żywnościowych - 2.2.zjiaz.mgr
WBINoZ
Projektowanie nowych produktów żywnościowych - 2.2.zjiaz.mgr
Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych - 3.5.zijaz
WBINoZ
Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych - 3.5.zijaz
Dominika Kulig
Nauczyciel
Surowcowo-procesowe uwarunkowania przetwórstwa mięsa i ryb - 2.2.tzizcz.mgr
WBINoZ
Surowcowo-procesowe uwarunkowania przetwórstwa mięsa i ryb - 2.2.tzizcz.mgr
Żywność ekologiczna - 2.2.tzizcz.mgr
WBINoZ
Żywność ekologiczna - 2.2.tzizcz.mgr
Aneta Wojdyło
Nauczyciel