Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Skip to main content
dte
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Log in
dte
Home

WBINoZ

  1. Courses
  2. Semestr zimowy (winter) 2025/26
  3. WBINoZ
Zarządzanie innowacjami w produkcji żywności - 2.2.zjiaz.mgr
WBINoZ
Zarządzanie innowacjami w produkcji żywności - 2.2.zjiaz.mgr
Dominika Kulig

Dominika Kulig

Teacher

Towaroznawstwo w gastronomii - 1.1.tiog
WBINoZ
Towaroznawstwo w gastronomii - 1.1.tiog
Ewa Tomaszewska-Ciosk

Ewa Tomaszewska-Ciosk

Teacher

Ewa Zdybel

Ewa Zdybel

Teacher

Ekologia i ochrona środowiska - 1.1.bt
WBINoZ
Ekologia i ochrona środowiska - 1.1.bt
Agnieszka Nawirska-Olszańska

Agnieszka Nawirska-Olszańska

Teacher

Ekonomia - 1.1.bt
WBINoZ
Ekonomia - 1.1.bt
Ergonomia i BHP Ochrona własności intelektualnej - 1.1.tzizcz
WBINoZ
Ergonomia i BHP Ochrona własności intelektualnej - 1.1.tzizcz
Adam Luberański

Adam Luberański

Teacher

Ekologia i ochrona środowiska - 4.7.tzizcz
WBINoZ
Ekologia i ochrona środowiska - 4.7.tzizcz
Agnieszka Nawirska-Olszańska

Agnieszka Nawirska-Olszańska

Teacher

Ekonomia - 2.3.d
WBINoZ
Ekonomia - 2.3.d
Stanisław Minta

Stanisław Minta

Teacher

Projektowanie nowych produktów żywnościowych - 2.2.zjiaz.mgr
WBINoZ
Projektowanie nowych produktów żywnościowych - 2.2.zjiaz.mgr
Anna Zimoch-Korzycka

Anna Zimoch-Korzycka

Teacher

Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych - 3.5.zijaz
WBINoZ
Ocena towaroznawcza produktów zwierzęcych - 3.5.zijaz
Dominika Kulig

Dominika Kulig

Teacher

Surowcowo-procesowe uwarunkowania przetwórstwa mięsa i ryb - 2.2.tzizcz.mgr
WBINoZ
Surowcowo-procesowe uwarunkowania przetwórstwa mięsa i ryb - 2.2.tzizcz.mgr
Żywność ekologiczna - 2.2.tzizcz.mgr
WBINoZ
Żywność ekologiczna - 2.2.tzizcz.mgr
Aneta Wojdyło

Aneta Wojdyło

Teacher

Contact us

Follow us

You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Get the mobile app
Play Store App Store
Powered by Moodle

This theme was proudly developed by

Conecti.me