Rozmiar czcionki
A-
A
A+
Kolor witryny
R
A
A
A
Przejdź do głównej zawartości
Panel boczny
Strona główna
Więcej
Polski (pl)
English (en)
Polski (pl)
Zaloguj się
dte
Strona główna
Studia podyplomowe
Kursy
Semestr zimowy (winter) 2025/26
Studia podyplomowe
Kategorie kursów
Semestr zimowy (winter) 2025/26
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WBiHZ
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WBINoZ
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WGPiAK
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WIKSiG
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WMWeT (VM)
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / WPT
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Szkolenia i samouczki
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Technologia informacyjna
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Przedmioty humanistyczne
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Szkoła doktorska
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Erasmus
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Otwarte Zasoby Edukacyjne
Semestr zimowy (winter) 2025/26 / Studia podyplomowe
Uniwersytet Otwarty
Wyszukaj kursy
Wyszukaj kursy
Studia podyplomowe: Wycena nieruchomości
Studia podyplomowe
Studia podyplomowe: Wycena nieruchomości
Maria Hełdak
Nauczyciel
Agnieszka Stacherzak
Nauczyciel
Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności
Studia podyplomowe
Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna oraz audytowanie systemów jakości zdrowotnej żywności
Katarzyna Kosek-Paszkowska
Nauczyciel